ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΥΠΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Ο υποψήφιος δήμαρχος, Γιάννης Ρέντζος, επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης «ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑ – ΛΟΥΡΟΣ – ΖΑΛΟΓΓΟ» συνοδευόμενος από φίλους της κίνησης, επισκέφθηκε χθες την ιερά μονή Προφήτη Ηλία, και συνάντησε τον ηγούμενο κ. Εφραίμ. Μετά το πέρας του εσπερινού επακολούθησε ενδιαφέρουσα ξενάγηση στη νέα πτέρυγα της βιβλιοθήκης και του μουσείου. Ο Γιάννης Ρέντζος δήλωσε πως η πρότυπη λειτουργία, η όμορφη κατανομή των χώρων και η καθαριότητα του μοναστηριού αποτελεί ένα υπόδειγμα για την οργάνωση των οικισμών μας.

Το πρωί της Κυριακής ο Γιάννης Ρέντζος επισκέφθηκε με μεγάλη ομάδα υποψηφίων της δημοτικής κίνησης το Κανάλι, την Καστροσυκιά και το Μύτικα. Σε ομάδα δημοτών του Καναλιού που εξέφρασαν την υπερηφάνεια τους για τον ωραίο οικισμό τους είπε: «Προσέξτε γιατί ο ιός της «πολεοδομίτιδας» που πρόσβαλε την ιδιαίτερη πατρίδα μου την πόλη της Πρέβεζας είναι μεταδοτικός».

Εξάλλου, με άλλη ομάδα δημοτών που εξέφραζε αμφιβολίες για το κατά πόσον οι προεκλογικές δεσμεύσεις αποτελούν μια βάσιμη σειρά προτάσεων για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου της Πρέβεζας, ο Γιάννης Ρέντζος, δείχνοντας ένα αντικοινωνικά σταθμευμένο αυτοκίνητο δήλωσε απερίφραστα: «Ναι! Πιστεύουμε τα μισά από όσα λέμε. Πάρτε το έτσι. Αλλά περιμένουμε από σας να διεκδικήσετε τα υπόλοιπα σαν δικά σας δικαιώματα ώστε να τα βάλουμε εμείς εμπρός».

Advertisements
This entry was posted in πολεογραφία, πολεοδομία, Δελτίο τύπου, Δημόσιος Χώρος and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s