ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ – ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Ως πότε οι δημοτικές αρχές «θα λένε την αμαρτία αρετή»;

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας 12ης Δεκεμβρίου 2011 θα μπορούσε να είναι μια πανηγυρική πρεβεζάνικη συνάντηση των δημοτικών εκπροσώπων. Όμως δεν ήταν. Γιατί θα μπορούσε να είναι; Επειδή οι αγωνιστικές προσπάθειες  της «Λαϊκής συνέλευσης» για τα θέματα της ΔΕΗ («χαράτσι») είχαν ευοδωθεί, οι δημοτικές παρατάξεις «τα είχαν βρει», η Δημοτική Αρχή είχε αντιμετωπίσει με δημοκρατική και προνοιακή κατανόηση το ζήτημα και ο Δήμος  δούλευε προς χάριν του πρεβεζάνικου λαού. Μια μεγάλη αφίσα στην είσοδο του δημοτικού μεγάρου έδινε οδηγίες στους δημότες για το τι πρέπει να κάνουν για το ζήτημα της μη καταβολής του χαρατσιού.

Ωστόσο η μακρότερη αυτή συνεδρίαση της χρονιάς που τελειώνει, πρώτης χρονιάς τού (ακόμα;) νέου δημοτικού σχήματος, αντί να έχει μεθεόρτια γεύση, χαρακτηρίστηκε από μεγάλη ένταση. Σχεδόν αγωνία. Και αναπόφευκτες αντεγκλήσεις. Γιατί; Τι αλήθεια ξεχώρισε αυτή τη συνεδρίαση από πολλές άλλες της χρονιάς; Από συνεδριάσεις που μπορεί να περιλάμβαναν σπουδαιότερα θέματα, λεπτότερα ζητήματα και δυσμενέστερες εισηγήσεις στην ημερήσια διάταξη τους; Συνεχίστε την ανάγνωση εδώ.

This entry was posted in Δημόσιος Χώρος. Bookmark the permalink.

2 Responses to ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ – ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

  1. Ο/Η skanis λέει:

    ΣΥΜΦΩΝΏ με το πολύ καλό άρθρο, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ 40 ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ Η.Δ. ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. Θα πρότεινα κάθε φορά γραπτή καταγγελία και αποχώρηση από τις κούφιες συνεδριάσεις των άοσμων πλειοψηφιών! Σ.κ

  2. Ο/Η dimosioshoros λέει:

    Είσαι μέσα στη σκέψη μου. Είπα να ψηφίσω (από τις δυνατότητες ΝΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΩΝ) ΑΠΩΝ!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s