ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ “ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΩΡΟΥ” ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Η δημοτική παράταξη  «Δημόσιος χώρος Πρέβεζα – Λούρος – Ζάλογγο» κάλεσε φίλους της κίνησης και ενδιαφερόμενους δημότες σε τακτική (17η) προ-συνεδριασιακή συνάντηση όπου συζητήθηκαν τα θέματα της συνεδρίασης και της ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου  της Τετάρτης 28ης Δεκεμβρίου 2011.

Η συνάντηση έλαβε χώρα την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011 το απόγευμα στον πολυχώρο του κοινωνικού ιατρείου Οδός Χρ. Κοντού 29.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα θέματα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου θεωρήθηκε η συγκρότηση επιτροπής για την διοργάνωση εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Πρέβεζας (1912-2012).  Ο «Δημόσιος Χώρος» αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στον εορτασμό αυτό που τον βλέπει να εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο βελτιωμένων σχέσεων με την Τουρκία και ανάδειξης της πρεβεζάνικης «τοπικότητας» ως κεντρικής πολυπολιτισμικής-πατριωτικής έννοιας του εορτασμού. Για το λόγο αυτό αποφασίστηκε στη συνάντηση να προταθεί στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αν όχι η διεύρυνση της οργανωτικής επιτροπής με εκπροσώπους περισσότερων φορέων τουλάχιστον η πρόσκληση και άλλων τοπικών φορέων.

This entry was posted in Δημόσιος Χώρος. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s