30-1-2012: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ “ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΩΡΟΥ” ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Η δημοτική παράταξη  «Δημόσιος χώρος Πρέβεζα – Λούρος – Ζάλογγο» κάλεσε φίλους της κίνησης και ενδιαφερόμενους δημότες σε τακτική (18η) προ-συνεδριασιακή συνάντηση όπου συζητήθηκαν θέματα της ειδικής συνεδρίασης [ΕΙΔΙΚΗ 31-1-2012]  και της συνεδρίασης [31-1-2012] του  Δημοτικού Συμβουλίου  της Τρίτης 31ης Ιανουαρίου 2012.

Η συνάντηση έλαβε χώρα τη Δευτέρα 30η Ιανουαρίου 2012 το απόγευμα στον πολυχώρο του κοινωνικού ιατρείου Οδός Χρ. Κοντού 29.

Σε σχέση με την ειδική συνεδρίαση που είναι αφιερωμένη στο δημοτικό προϋπολογισμό του 2012 αποφασίστηκε να μην υπερψηφισθεί αυτός ώστε ο «Δημόσιος Χώρος» να διαχωρίσει τη θέση του από τις κρατικές δυνάμεις που συντήρησαν την υπανάπτυξη στην περιφέρειά μας και τις κοινωνικές δυνάμεις που, σε τοπικό επίπεδο, συντηρούν συνθήκες έλλειψης ισονομίας στη λειτουργία της πόλης και του Δήμου. Εξάλλου, ο «Δημόσιος Χώρος» διατρανώνει την πίστη του σε μια συμμετοχική σύνταξη του προϋπολογισμού που θα εκφράζει σφαιρικά και υπεύθυνα τις κοινωνικές δυνάμεις.

Από τα θέματα της τακτικής συνεδρίασης [31-1-2012] του  Δημοτικού Συμβουλίου  συζητήθηκε, μεταξύ άλλων, το ετήσιο πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Δήμου Πρέβεζας για το έτος 2012 και εγκρίθηκαν προτάσεις βελτίωσής του που είχαν υποβληθεί και στην Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής. Τέλος, στον εκπρόσωπο της δημοτικής παράταξης Γιάννη Ρέντζο ανετέθη να ζητήσει συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως σε σχέση με 1) τις ιδιότυπες συνδέσεις υδροδότησης διαμερισμάτων που σε πολλές πολυκατοικίες δεν φαίνεται να έχουν μετρητή και 2) το νέο Οργανισμό εσωτερικής λειτουργία του Δήμου και την αξιοκρατική προαγωγή των υπαλλήλων (περιπτώσεις μηχανικών ΤΕ-ΠΕ).  

This entry was posted in συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου, ΕΥΔΑΠ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s