ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

2η συνάντηση της επιτροπής για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Πρέβεζας

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Λόγω του βεβαρημένου προγράμματος των ημερών, φέρεται σε γνώση των ενδιαφερομένων και φίλων της δημοτικής παράταξης «Δημόσιος χώρος» πως δεν θα γίνει η τακτική προσυνεδριασιακή συνάντηση για συζήτηση των θεμάτων της προσεχούς συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου της Δευτέρας 26ης Μαρτίου 2012. Το θεματολόγιο μπορεί ενδεχομένως να σχολιασθεί εδώ ή σε επικοινωνία με e-mail. 

Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου η δεύτερη  συνάντηση της ευρείας επιτροπής εορτασμού για τα 100 χρόνια από την Απελευθέρωση της Πρέβεζας. Στη συνάντηση, με προεδρία του Δημάρχου, εκπροσωπήθηκαν η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου, φορείς και σύλλογοι οι οποίοι ενημερώθηκαν από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο πολιτισμού για τις μέχρι τώρα δραστηριότητες της εξαμελούς συντονιστικής που προωθεί επιμέρους δράσεις και συνεργασίες.

Ο εκπρόσωπος της παράταξης «Δημόσιος Χώρος» Γιάννης Ρέντζος υποστήριξε πως σε σχέση με το προγραμματιζόμενο πρεβεζάνικο συνέδριο για το μέλλον της πόλης και του Δήμου θα είναι καλό αυτό να μην στοχεύει «αφηρημένα στο μέλλον» αλλά να αναλύει και το παρόν ώστε να γίνει φανερό ποια είναι ή κατάσταση στην πόλη και να αναδειχθούν έτσι οι ανάγκες του ανθρώπου-κατοίκου της πόλης και του Δήμου. Η ιδέα υιοθετήθηκε από τον κ. Νίκο Καράμπελα και έγινε στη συνέχεια αποδεκτή από τους συμμετέχοντες στη συνάντηση μαζί με άλλες που προτάθηκαν από άλλες πλευρές.

Στη συνάντηση έλαβε μέρος επίσης και ο πρώην δήμαρχος της πόλης κ. Σπύρος Κατηνιώτης ο οποίος υποσχέθηκε πως θα καταθέσει σε επόμενη συνεδρίαση δικές του προτάσεις.

Advertisements
This entry was posted in Δημόσιος Χώρος, Πρέβεζα, Ρέντζος, εκατονταετία απελευθέρωσης, εορτασμός εκατονταετίας and tagged , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s