ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ – ΑΥΡΙΟ ΕΣΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ

Η υποδοχή του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης εκ μέρους των τοπικών Αρχών 

Μετά από δεκαπεντάμηνη λειτουργία του, το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που ίδρυσε η δημοτική μας παράταξη και που λειτούργησε ως ιατρείο και φαρμακείο για ανασφάλιστους Έλληνες απόρους και αλλοδαπούς εργαζόμενους, αναγνωρίζεται εκ μέρους των τοπικών και περιφερειακών αρχών ως  χρήσιμος φορέας υγείας στην πόλη μας.

Το «Κοινωνικό Ιατρείο» λειτούργησε σε βάση ισότιμης συνεργασίας της δημοτικής παρατάξής μας με ειδικούς που πρόσφεραν αμισθί την επιστημονική γνώση τους και άλλους ενδιαφερόμενους δημότες που συνέβαλαν με τη συμμετοχή τους στη λειτουργία του. Εξάλλου το Ιατρείο ανέδειξε την πόλη μας ως μία από τις ελληνικές πόλεις στις οποίες οι ίδιοι οι δημότες  αντιλαμβάνονται τις ανάγκες του πλησίον και αντιδρούν με συναισθήματα αλληλεγγύης. Σήμερα εγώ για σένα – αύριο εσύ για μένα.

Με την προχθεσινή επίσκεψη εκπροσώπων του Κοινωνικού ιατρείου στον Περιφερειάρχη Πρέβεζας κ. Στράτο Ιωάννου και στο Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Χρήστο Μπαΐλη και τη σχετική συνεργασία προέκυψε η δυνατότητα νέας μεγαλύτερης, κεντρικότερης και λειτουργικότερης στέγης για το Κοινωνικό Ιατρείο, πράγμα για το οποίο η παράταξή μας εκφράζει την ικανοποίηση της.

Δεν παραλείπουμε άλλωστε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε επιστημονικούς και κοινωνικούς φορείς, σε αντιπροσώπους του τοπικού, του περιφερειακού και του εθνικού Τύπου, σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, καθώς και σε συνδημότες μας που μας ενθάρρυναν στη δράση μας αυτή.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για την ιστορία του Κοινωνικού μας Ιατρείου.

This entry was posted in Δελτίο τύπου, δίκτυο υγιών πόλεων, δημόσια υγεία, κοινωνικό ιατρείο, λαϊκό κίνημα and tagged , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s