ΠΡΕΒΕΖΑΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ

Ιδέες για την τάξη και το σχολείο

Κατά καιρούς μας έχει δοθεί η ευκαιρία να προσεγγίσουμε την Πρέβεζα κάτω από εκπαιδευτικό και ερευνητικό πρίσμα με τη βοήθεια εκπαιδευτικών σε σεμινάρια, φοιτητών σε πτυχιακές εργασίες και πολιτιστικών φορέων της Πρέβεζας. Στον πίνακα που ακολουθεί κάνουμε μια τυχαία επιλογή από θέματα που μας έχουν απασχολήσει και τα προτείνουμε σήμερα στους επισκέπτες του ιστολογίου μας. Ο χάρτης είναι από το τρίτο από το τέλος «Η πρόσληψη του γεωιστορικού περιβάλλοντος…«, όπου φαίνεται πως οι μαθητές βάζουν σωστά στο χάρτη τη Λάρισα και την Κέρκυρα, όχι όμως την Πρέβεζα. Αν σε μερικά θέματα οι χαρακτήρες δεν είναι ελληνικοί πρέπει να τους αλλάξετε πηγαίνοντας επάνω: Προβολή – Κωδικοποίηση – Ελληνικά.

Θα χαρούμε να έχουμε σχόλια και αντιδράσεις των αναγνωστών μας.

Συζήτηση του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΩΡΟΥ για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Η δημοτική παράταξη  «Δημόσιος χώρος Πρέβεζα – Λούρος – Ζάλογγο» καλεί τους φίλους της κίνησης και ενδιαφερόμενους δημότες σε τακτική (24η) προ-συνεδριασιακή συνάντηση όπου θα συζητηθούν τα θέματα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης 19ης Σεπτεμβρίου 2012. Η συνάντηση θα λάβει χώρα την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012  στις 7 μ.μ. στον Καφενείο ΤΣΕ κοντά στο παλιό ΚΤΕΛ. Ως θέμα ενδιαφέροντος πρέπει να θεωρηθεί και το δεύτερο για «Έγκριση διοργάνωσης εκδήλωσης με θέμα: ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΤΡΟΧΑΙΩΝ», που αποτελεί αίτημα της παράταξής μας.

This entry was posted in πεζός, σχολεία της Πρέβεζας, γεωγραφία, εκπαίδευση and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s