Η ΠΡΕΒΕΖΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑ …

…και ευχαριστεί για την ανταπόκρισή τους τους συμπολίτες μας

IkaPrevΤο Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πρέβεζας σε συνεργασία με την Επιτροπή Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό Ν. Πρέβεζας έκανε έκκληση στις 23 Ιουλίου 2014 για συλλογή φαρμάκων και υγειονομικού υλικού για τον δοκιμαζόμενο, για άλλη μια φορά, παλαιστινιακό λαό, στη Λωρίδα της Γάζας.

Η συλλογή φαρμάκων γινόταν στο χώρο του Κοινωνικού Ιατρείου (με βάση αυτόν το κατάλογο με τα φάρμακα και το υλικό που συλλεγόταν), καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή : 10-12 το πρωί και 7-9 το απόγευμα στη διεύθυνση «ΠΑΡΟΔΟΣ Θ. ΠΑΡΛΑ (έναντι Τράπεζας Πειραιώς) 48100 – Πρέβεζα, Τηλ.: 26820 89805.

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και η Επιτροπή Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό Πρέβεζας βρίσκονται πλέον στη θέση (στις 25 Αυγούστου 2014) να ευχαριστήσουν όλες και όλους αυτούς που  βοήθησαν στο να μαζευτούν είκοσι κούτες με φάρμακα και υγειονομικό υλικό, «πράξη που αποδεικνύει ότι οι πολίτες της Πρέβεζας, διαθέτουν τεράστια αποθέματα αλληλεγγύης, παρά τα έξι χρόνια οικονομικής κρίσης και βάρβαρων πολιτικών λιτότητας που έχουν βιώσει».

Το υλικό έχει ήδη αποσταλεί στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, όπου συγκεντρώθηκε πολύ μεγάλη ποσότητα φαρμάκων από όλη την Ελλάδα και καταβάλλεται προσπάθεια να αποσταλούν το συντομότερο δυνατό ακτοπλοϊκώς στην Αίγυπτο κι από εκεί στη Λωρίδα της Γάζας, όπου θα τα παραλάβει η Ερυθρά Ημισέληνος.

Οι δύο φορείς θα ήθελαν «ιδιαίτερα να ευχαριστήσουν τη Μεταφορική Ηπείρου Τσαλής – Μπανός που με την αλληλεγγύη της και την δωρεάν μεταφορά του υλικού στην Αθήνα, διευκόλυνε σημαντικά την αποστολή».

Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πρέβεζας

Επιτροπή Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό Πρέβεζας

This entry was posted in δημόσια υγεία, εθελοντισμός, κοινωνικό ιατρείο, λαϊκό κίνημα and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s