ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΓΙΝΟΣΚΑΛΑ

Για το ζήτημα που μας χρέωσε ο Πρωθυπουργός.

parginΗ νέα κυβέρνηση αναλαμβάνει να υποστηρίξει τα λαϊκά συμφέροντα του μέρους εκείνου του πληθυσμού που έχει πληγεί από τη δυσλειτουργία του αστικού μας κράτους. Θα το παρακολουθούμε και θα χαιρόμαστε για όσες επιτυχίες θα εντάσσονται σε αυτή την κατεύθυνση.

‘Ισως είναι ευκαιρία και για τον προοδευτικό κόσμο της Πρέβεζας να κατανοήσει το μήνυμα της απότισης φόρου τιμής στους εκτελεσμένους της Καισαριανής και να οργανώσει ενωτικό τιμητικό μνημόσυνο στη δική μας Παργινόσκαλα.

Αυτό αφορά κύρια ορισμένη κατηγορία συμπολιτών μας που, όπως πρόσεξα, όλα αυτά τα χρόνια απουσίαζαν μεν από το ετήσιο μνημόσυνο που γινόταν στο μνημείο του παντοκράτορα, αλλά ξέρω πως θα επιθυμούσαν πολύ να παρευρίσκονται. Ίσως οι παλιότεροι μπορούν να συμβουλέψουν τους νεότερους.Ή μήπως και το αντίστροφο;

Ελπίζω επίσης να πανε τα πράγματα καλά για τους απολυμένους και τις απολυμένες. Τους είχα επισκεφθεί ως επρόσωπος του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΩΡΟΥ και υπέγραψα στο βιβλίο συμπαράστασης που είχαν ανοίξει για τους φίλους και επισκέπτες.

This entry was posted in Εθνική Αντίσταση, Ιστορία, Πρεβεζάνοι εκπαιδευτικοί, Ρέντζος, εσωτερική γεωπολική, εκλογές 2015, λαϊκό κίνημα, νεκρολογία and tagged , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s