ΠΩΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

Το έγκλημα της ελλαδικής αυτοκίνησης είναι αφάνταστα οργανωμένο. Διαβάζουμε εδώ ασύλληπτες πτυχές. Εγώ θυμάμαι πώς και οι μάρτυρες αστυνομικοί, που μου πήραν κατάθεση στο νοσοκομείο, διέστρεψαν τα δεδομένα. Άλλα τους είπα και άλλα έγραψαν στην κατάθεσή μου.

sostegr

 Είναι γνωστό πως στις οικογένειες των θυμάτων των τροχαίων δεν δίδεται καμιά υπεύθυνη πληροφορία απ τις αρχές για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους μετά το συμβάν. Οι ίδιες ευρισκόμενες στην πρώτη φάση ενός βαρύτατου πένθους αν υπάρχει θάνατος ή μια τεράστιας αναστάτωσης σε όλα τα επίπεδα αν υπάρχει τραυματισμός, το τελευταίο πράγμα με το οποίο επιθυμούν αλλά και είναι ικανές να ασχοληθούν είναι τα δικαστικά θέματα.

Αυτή είναι μια πολύτιμη «λεπτομέρεια» για τους υπευθύνους των τροχαίων εγκλημάτων και όσους έχουν στο πλευρό τους.

Τον τελευταίο καιρό στο θέμα των αστικών αποζημιώσεων αυξάνονται συνεχώς οι εξωδικαστικοί συμβιβασμοί. Είτε χωρίς να γίνει καν δικαστήριο, είτε μετά την εκδίκαση της πρωτόδικης απόφασης από το Αστικό δικαστήριο. Ακόμα και στη δεύτερη περίπτωση τα προτεινόμενα στα θύματα ποσά αποζημίωσης είναι αισθητά κατώτερα ακόμα και των αποφάσεων των δικαστηρίων και φυσικά ποσά που καμιά σχέση δεν έχουν με αυτά που οι ασφαλισμένοι καταβάλουν για να…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 291 επιπλέον λέξεις

This entry was posted in Δημόσιος Χώρος. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s