ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΝΗ

Ύστερος χαιρετισμός στον φίλο και συνεργάτη

Αφιερώνουμε αυτό το δημοσίευμα στη μνήμη του εκλεκτού φίλου και παλιού μας μαθητή Γιώργου Σάνη που μας είχε τιμήσει με τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του Δημόσιου Χώρου. Στην πρεβεζάνικη ηλεκτρονική εφημερίδα PrevezaPosto ο Δημήτρης Λούπας έγραφε στις 17 Φεβρουαρίου 2017 (ημέρα της κηδείας του):

Ο Γιώργος  ήταν από τα παλικάρια της Πρέβεζας που έζησε τη ζωή του όπως ήθελε.
Ασυμβίβαστος, μαχητής και μάγκας με την πραγματική έννοια του όρου.
Δυστυχώς βρέθηκε σε λάθος σημείο με τη μηχανή του, σε λάθος στιγμή. Στην καρμανιόλα των οδών Ζαλόγγου και Μερκούρη.

Στο νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου μεταφέρθηκε, η διαπίστωση ότι ήταν εγκεφαλικά νεκρός πάγωσε τους Πρεβεζάνους που γνώριζαν, εκτιμούσαν και αγαπούσαν τον Γιώργο. Όλοι πίστευαν σε κάποιο θαύμα. Το θαύμα όμως δεν έγινε και ο Γιώργος κατέληξε και έφυγε από τη ζωή στα 60 του χρόνια, αφήνοντας πίσω την αγαπημένη του κόρη και τον μικρό του γιο.

Το PrevezaPosto αποχαιρέτησε το Γιώργο και με μια φωτογραφία από το αρχείο του Δημήτρη Λούπα, όπου ο Γιώργος «απαθανατίστηκε σε μια από τις πιο ευχάριστες στιγμές της ζωής του» την οποία επεξεργαστήκαμε και αναδημοσιεύουμε. Αντιγράφουμε αυτό που γράφει το PrevezaPosto «Έτσι γελαστό αξίζει να τον θυμόμαστε.» Και το προσυπογράφουμε. Για το φίλο που έβαψε με το αίμα του το δημόσιο χώρο μας στην Οδό Ζαλόγγου. Ο «Δημόσιος Χώρος Πρέβεζα – Λούρος – Ζάλογγο» κλίνει το γόνυ.

This entry was posted in πολεοδομία, τροχαία εγκλήματα, Δημόσιος Χώρος, Ζάλογγο, αυτοκίνητο, λαϊκό κίνημα, νεκρολογία and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s