ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΔΩΡΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

…με τη σημαντική συγγραφική του κατάθεση ο γιατρός Σπύρος Σουμαλεύρης…

Ένα μεγάλο πρεβεζάνικο εκδοτικό και βιβλιογραφικό γεγονός έλαβε χώρα αυτές τις ημέρες στην πόλη μας. Μια μεγάλη υποδοχή επιφυλάχτηκε στον εκλεκτό συμπολίτη μας Σπύρο Αλεξάνδρου Σουμαλέυρη, που ανακοίνωσε στο φέις μπουκ την έκδοση του βιβλίου του με τίτλο Ευεργέτες & δωρητές της Πρέβεζας.

Εκφράζει εκεί τη συγκίνησή του ο εκλεκτός ερευνητής-συγγραφέας για την παραλαβή του τυπωμένου βιβλίου του ενώ ταυτόχρονα ευχαριστεί τους δημόσιους φορείς που συνέβαλαν στη έκδοση. Γράφει:
Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ τα συναισθήματα που γεννά η όψη και το άγγιγμα της έκδοσης της έρευνας μου για τους «Ευεργέτες & δωρητές της Πρέβεζας» από το 1800-2012. Ειδικά όταν έχει γίνει όπως την ονειρεύτηκα. Ευχαριστώ: 1.Το περιφερειακό Ταμείο Ηπείρου 2.Τον Δήμο Πρεβεζας 3.Τον Ιατρικό σύλλογο Πρέβεζας για τη χρηματοδότηση της έκδοσης.

Στο προφίλ του Σπύρου Σουμαλεύρη συνέρρευσαν, λοιπόν, αυτές τις ημέρες πολυάριθμοι φίλοι, ομότεχνοί του, επιστήμονες και συνεργάτες για να τον συγχαρούν για την έκδοση και να ευχηθούν να είναι «καλοτάξιδο» το βιβλίο του. Του το ευχόμαστε κι εμείς με κάθε ειλικρίνεια και παραθέτουμε (χωρίς αξιολογική διάκριση) τις πρώτες συγχαρητήριες εγγραφές από το προφίλ του στο φέις μπουκ.

Τάσος Μωραΐτης Συγχαρητήρια, κύριε Σπύρο, καλοτάξιδο!
Giannoulis Dionisios  Συγχαρητήρια κ. Σουμαλεύρη!!
Ιωσηφίνα Χριστίνα Μάρκου  Συγχαρητήρια !
Zikakis Giorgio Zois  ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΤΟ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΟ ΣΟΥ ΒΙΒΛΊΟ
Βαγγέλης Συγκούνας  Συγχαρητήρια, καλοτάξιδο!
ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ  Συγχαρητήρια !!!!
Vicky Papagianni  Συγχαρητήρια κύριε Σπύρο !! Ανυπομονώ να το πάρω στα χέρια μου και να θαυμάσω την υπέροχη δουλειά που σίγουρα έχετε κάνει !
Olga Papadaki  Μπράβο! Καλοτάξιδο! Που θα το βρούμε?
Μαρία Κωνσταντή  Σπύρο, καλοτάξιδο!
Olga Zissi  Θερμά συγχαρητήρια…. θα το διαβάσω…. κάπως.
Lina Nizami  Σπύρο μου συγχαρητήρια. Ένα ακόμη όνειρο σου πραγματοποιήθηκε!!!!! Ελπίζω σύντομα να το πάρω στα χέρια μου.
Giorgos-Alexandra Tsoumelekas  Συγχαρητήρια Σπύρο !!!
Lilian Harokopou  Συγχαρητήρια Σπύρο! Καλοτάξιδο να ’ναι!
Κωνσταντίνος Τριάντης  ΕΥΓΕ ΣΠΥΡΟ !!!! ΚΑΛΟΤΑΞΕΙΔΟ !!!!
Μαίρη Λούπα Σιαράβα  Συγχαρητήρια. Εύχομαι γρήγορα και το επόμενο!!!
Sofoula Karagianni  Bravo Spyro anipomono na to diavaso !!
Eleni Kosti  Μπράβο!!! Θερμά συγχαρητήρια!!!!
Vanessa Zoi  Συγχαρητήρια και εύχομαι έμπνευση για το επόμενο
Litsa Kontoni  Συγχαρητήρια αγαπημένε μου!!! Το όνειρό σου πραγματοποιήθηκε ξέρω ποσό πολύ έχεις ασχοληθεί για να βγει όλη αυτή η δουλεία που έχεις κάνει γι’ αυτό. Καλοτάξιδο λοιπόν και θέλω να το διαβάσω σύντομα!!!
Κατερίνα Θεοχάρη  Υπέροχο!!!! Συγχαρητήρια!!!! Πολλά μπράβο!!!!
Despina Ntakoula  Καλοτάξιδο, καλή επιτυχία που θα το βρούμε;
Μιχαήλ Σίσκας  Αξίζεις συγχαρητηρίων για την τόσο εμπεριστατωμένη έρευνα και ποιοτική παρουσίασή της. Με αυτό το έργο συγκαταλέσαι και εσύ τώρα πια στους ευεργέτες της Πρέβεζας!!!
Γιάννης Αυγέρης  Συγχαρητήρια Σπύρο. Πάντα τέτοιες δημιουργικές επιτυχίες.
Katerina Lazarou  Θερμά συγχαρητήρια Σπύρο!!! Πρέπει να είναι εξαίρετο το δημιούργημα σου!!!

Με τα δικά μας συγχαρητήρια και πάλι, τελειώνουμε εδώ το απόσπασμα από τις εγγραφές και διαλέγουμε την ιδέα του συμπολίτη μας Μιχαήλ Σίσκα ως τίτλο της ανάρτησής μας. Ευεργέτης και δωρητής της Πρέβεζας με τη σημαντική συγγραφική του κατάθεση ο φίλος γιατρός Σπύρος Σουμαλεύρης. Όπως άλλωστε ήταν και με το λειτούργημά του, στην οικογενειακή του παράδοση.

This entry was posted in πρεβεζάνοι συγγραφείς, πολεογραφία, πολεογραφικό μουσείο, Ιστορία, Μουσείο πόλης, νεκρολογία and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s