Μείζων δε τούτων η Αγάπη.

Διαβάστε πώς έγινε η δολοφονία του μικρού Νίκου που περνούσε διάβαση πεζών στην Καλαμάτα.

sostegr

Κυριακή 19 Νοεμβρίου. Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Συγκρούσεων… Ήρθαν πολλά μηνύματα και φέτος από διαφορετικούς- άγνωστους σε μας ανθρώπους από διάφορα μέρη… Μηνύματα που ξεχειλίζουν από πόνο αλλά και από Αγάπη. Διαβάζοντας τα νιώσαμε πως και μόνο γι αυτό, γιατί δώσαμε την εκαιρία, ένα ερέθισμα ή βοηθήσαμε αυτούς τους ανθρώπους να εκφραστούν ο SOS Τροχαία Εγκλήματα άξιζε να υπάρξει.

Ημέρα Μνήμης…Για ποιο πράγμα μιλάμε ακριβώς;  Η Ευαγγελία από την Καλαμάτα το περιγράφει με σαφήνεια στο κείμενο που μας έστειλε για τον 13χρονο αδερφό της Νίκο πού έχασε πριν 15 χρόνια.

Νικόλαος Λάζαρος, ετών 13

Νικόλαος Λάζαρος, ετών 13, πεζός, χτυπήθηκε απο Ι.Χ., εκτοξεύτηκε και έσκασε με το κεφάλι στο κράσπεδο του πεζοδρομίου στην παραλιακή της Καλαμάτας

29 Ιουλίου 2002, ένα αυτοκίνητο και ενώ περνούσε απο διάβαση πεζών στη παραλιακή της Καλαμάτας (και ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες έχει πολύ κόσμο και πρέπει να οδηγούμε με 20 χιλιόμετρα), χτύπησε το Νίκο μας…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 312 επιπλέον λέξεις

This entry was posted in Δημόσιος Χώρος. Bookmark the permalink.

2 Responses to Μείζων δε τούτων η Αγάπη.

  1. Ο/Η dimitrisfileles λέει:

    Έλλειμμα παιδείας και στην οδήγηση δυστυχώς. Απαιτούνται άμεσα μέτρα για την απόκτηση οδηγικής συνείδησης πριν οι νέοι οδηγοί, μιμούμενοι τους γονείς τους, πιστέψουν ότι πιάνοντας το τιμόνι μεταμορφώνονται αυτομάτως σε οδηγούς F1. Απαιτείται σοβαρότητα για την απόκτηση ανθρώπινης συνείδησης, για να μην υπάρξει άλλη εγκατάλειψη θύματος τροχαίου προς αποφυγή των ευθυνών. Η αφαίρεση της ανθρώπινης ζωής δεν αποκαθίσταται ούτε με τη φυλάκιση των ανεύθυνων οδηγών ούτε με τις αποζημιώσεις των ασφαλιστικών εταιρειών.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s