Ο SOS ΤΡΟΧΑΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (20/7/22)

Χαιρετίζουμε τη δράση !

sostegr

Την Tετάρτη 20 Ιουλίου 2022 ο SOS Τροχαία Εγκλήματα παρουσίασε τις θέσεις του στην Μόνιμη Ειδική Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας της Βουλής εστιάζοντας στις Άμεσες Προτεραιότητες για τον Περιορισμό των Τροχαίων. Τον SOS Τροχαία Εγκλήματα εκπροσώπησαν ό πρόεδρος του, Γιώργος Κουβίδης και η Άννα Ευαγγελινού μέλος της ομάδας Αναπηρίας του συλλόγου μας με διαδικτυακές παρεμβάσεις.

Η προηγούμενη παρουσία μας στην επιτροπή πάει τουλάχιστον τέσσερα χρόνια πίσω. Κρίναμε σκόπιμο να επικεντρώσουμε σε ορισμένα θέματα ζωτικής σημασίας για τον δραστικό περιορισμό των τροχαίων και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των θυμάτων από το να κάνουμε μια αναλυτική παρουσίαση των δράσεων και των προτάσεων μας.

Μια και αυτή την περίοδο εξακολουθεί να βρίσκεται σε εκκρεμότητα η ολοκλήρωση του Στρατηγικού Σχεδίου Οδικής Ασφάλειας 2021- 2030 εστιάσαμε στις σοβαρές ελλείψεις που υπήρχαν από την αρχή αλλά και στις ακόμα πιο σοβαρές οπισθοδρομήσεις σε σχέση με τα αρχικά εξαγγελθέντα κατά την παρουσίαση των πυλών του σχεδίου των Φεβρουάριο…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 1.214 επιπλέον λέξεις

This entry was posted in Δημόσιος Χώρος. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s