Επειδή διάφοροι «παντογνώστες καλοθελητές» φροντίζουν να «ενημερώνουν» πως πουθενά δεν τιμωρούνται τα τροχαία εγκλήματα παραθέτουμε δύο πρόσφατες ενδεικτικές περιπτώσεις από την Αγγλία και την Γερμανία όπου οι δράστες καταδικάστηκαν σε 3 &9 χρόνια (για δυο θανατηφόρα) στη μία περίπτωση και σε ισόβια στην άλλη.
Η σωστή διατύπωση θα ήταν πως πουθενά στην Ελλάδα δεν τιμωρούνται τα τροχαία εγκλήματα.
Και στις δυο περιπτώσεις που παραθέτουμε οι δράστες κρατήθηκαν από την πρώτη στιγμή, οι δικαστικές διαδικασίες ολοκληρώθηκαν ταχύτατα, ενώ πέραν των ποινών επιβλήθηκε και ισόβια αφαίρεση άδειας οδήγησης.
Σαν την Ελλάδα, δεν έχει…
Να σημειώσουμε με την ευκαιρία πώς αυτά που αναπαράγει ασχολίαστα η εκπομπή του κου Ευαγγελάτου στο Mega πως τα τροχαία όπως και η εγκατάλειψη θα δικάζονται πλέον ως κακουργήματα δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα (δυστυχώς).
Αγγλία: Οδηγός φυλακίστηκε ξανά αφού προκάλεσε δεύτερο θάνατο από τροχαίο
Ο 35χρονος Matthew Plimmer από τον οποίο είχε αφαιρεθεί η…
Δείτε την αρχική δημοσίευση 684 επιπλέον λέξεις
Δυστυχώς οι «δημοσιογράφοι» αποτελούν τους επικοινωνιολόγους της κυβέρνησης και φροντίζουν να εξωραίζουν καταστάσεις , ψευδόμενοι συνειδητά κατά συρροή…Και επίσης δυστυχώς, δεν έχει διατηρηθεί στην επικαιρότητα ως διαχρονικό το αίτημα για αυστηροποίηση των ποινών.